JENNIFER BATTEN – GUITAR MASTER CLASS

Posted by on Mar 19, 2015 in Proiecte | 0 comments

JENNIFER BATTEN

JENNIFER BATTEN va sustine un master class cu ocazia concertului MUSIC MASTERS LIVE care va avea loc in Club Tribute din Bucuresti pe 26 martie.

Jennifer Batten a fost chitarista de concert a lui Michael Jackson timp de 3 turnee mondiale incluzand o aparitie live la pauza finale editiei cu numarul XXVII a celebrului Super Bowl, aparitie urmarita de o audienta record de 1,5 miliarde de spectatori din 80 de tari. In primavara lui 1998, Jeff Beck ii cere lui Jennifer sa se alature trupei lui. Raman impreuna pentru 3 ani si 2 CD-uri (“Who Else” si “You Had It Coming”) – ambele sustinute de turnee mondiale. Batten mai apare ca invitata si pe alte CD-uri alaturi de Carmine Appice, Michael Sembello, Carl Anderson, Carina Alfie si pe mai multe albume tribute rock.

Ca artist solo, Jennifer a lansat trei albume proprii: Above, Below, and BeyondJennifer Batten’s Tribal Rage~Momentum si recentul Whatever care este insotit si de un DVD.

Chitarista blonda nu este numai un instrumentist foarte apreciat, ci si un profesor de chitara extrem de cautat. In aceasta calitate a lansat pana acum 3 carti insotite de DVD-uri: 50 Ultra Intervallic (Guitar Licks You Must Know), Rock Sauce For Lead Guitar si Rock Sauce For Rhythm Guitar.

Pe 26 martie, inainte de concertul din Club Tribute si in aceeasi locatie, impatimitii chitarei pot lua parte la un master class care se va desfasura intre orele 17:00 – 19:00 in timpul caruia Jennifer Batten va trata subiecte expuse si in cele 3 carti ale sale, va raspunde la intrebari si la final va avea un scurt meet & greet cu cei prezenti, timp in care va face fotografii cu participantii si va acorda autografe.

Accesul in Club Tribute, pentru master class, va fi permis incepand cu orele 16:30.

Costul participarii la master class este de 50 lei si poate fi achitat prin doua modalitati:

– in avans in contul RO96 BRDE 441S V281 7816 4410 deschis la BRD – Sucursala Decebal, pentru Beneficiar: STAR MANAGEMENT SRL, CIF: RO161326784. Accesul la master class va fi permis numai dupa ce platitorul va face dovada platii (ordinul de plata).

– direct la intrarea in Club Tribute.

Participantii la master class vor primi, pe langa accesul in Club Tribute, o sedinta gratuita despre tapping cu Corrado Sgandurra, unul dintre cei mai buni profesori de chitara din Romania, absolvent al renumitului G.I.T. din Los Angeles. Sedinta va avea loc la o data ulterioara, stabilita de comun acord de Corrado cu fiecare dintre participanti.

In plus, pentru fiecare participant la master class, va exista o reducere de 10% din valoarea unui bilet de intrare de 66 lei la concertul MUSIC MASTERS LIVE care va incepe la orele 22:00. In cazul in care participantul la master class este deja in posesia un bilet valid pentru concert, va plati pentru master class doar 43 lei. Accesul la master class va fi permis numai dupa ce platitorul va face dovada posesiei biletului de concert, la intrarea in Club Tribute.

 

 

 

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *